'Slot heeft mooi nieuws voor vier talenten uit de jeugd van Feyenoord'

'Slot heeft mooi nieuws voor vier talenten uit de jeugd van Feyenoord'

29-12-2023 12:52
27

Feyenoord-talenten Jaden Slory (foto), Nesto Groen, Thijs Kraaijeveld en Givairo Read mogen zich in het nieuwe jaar gaan laten zien aan trainer Arne Slot. De vier mogen in januari namelijk mee op trainingskamp met de hoofdmacht, weet de doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Youth Watcher.

Slory (18), Groen (19), Kraaijeveld (16) en Read (17) spelen allemaal in de jeugd van Feyenoord en mogen na de jaarwisseling dus gaan ruiken aan het echte werk. Ze zullen namelijk met de Feyenoord-selectie op het vliegtuig naar Marbella stappen voor het trainingskamp.

Voor Slory wordt het mogelijk ook meteen zijn laatste trainingskamp met Feyenoord. De jonge rechtsbuiten beschikt over een aflopend contract, terwijl een verlenging momenteel niet dichtbij is. Net als Groen, Kraaijeveld en Read wacht Slory nog op zijn debuut in het eerste elftal. Groen en Slory hebben eerder wel al meegetraind met de hoofdmacht.

Feyenoord stapt op nieuwjaarsdag, 1 januari dus, op het vliegtuig naar Spanje. Het is de bedoeling dat de landskampioen op 6 januari een oefenduel gaat spelen. Wie dan de tegenstander wordt, is nog niet bekend.