Pavlidis wekt Premier League- en Bundesliga-interesse: 'Klaar voor volgende stap'

Pavlidis wekt Premier League- en Bundesliga-interesse: 'Klaar voor volgende stap'

7 januari - 19:50
118

Vangelis Pavlidis houdt de deur voor geïnteresseerde clubs geopend, maar gaat géén transfer forceren. Dat vertelt de topscorer van AZ aan De Telegraaf. In de zomer was hij al zeer gewild.

Benfica en Valencia waren in de markt, maar van een droomtransfer kwam het toen niet. Nu wordt de Griekse spits (25) in verband gebracht met clubs als Borussia Mönchengladbach en Fulham. "Of er dingen spelen? Daar praat ik nu niet over, dat houd ik liever voor mezelf", reageert Pavlidis tegenover De Telegraaf.

"Het is duidelijk dat ik er fysiek en technisch klaar voor ben om een volgende stap te maken", voegt hij eraan toe. "De transferwindow in de winter is natuurlijk wel anders dan in de zomer. Het is in meerdere opzichten moeilijker. Daarom weet ik niet of dit het juiste moment is."

"Iedereen weet dat ik afgelopen zomer al een volgende stap had willen maken", vervolgt Pavlidis, die in de eerste seizoenshelft achttien Eredivisie-goals maakte. "Uiteindelijk was het toch niet het goede moment, omdat zich niet een geschikte club aandiende. Ik ben heel gelukkig bij AZ."

Pavlidis belooft honderd procent te blijven geven voor de Alkmaarders. "Als er niks komt, dan ga ik gewoon door met wat ik de eerste zes maanden van het seizoen heb gedaan en wil ik voor goals en assists blijven zorgen en helpen wedstrijden te winnen. (...) Ik ben heel gemotiveerd om topscorer te worden, met AZ te spelen voor een plek in de Champions League en voor succes te gaan in de beker."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!