Wieffer noemt beste speler die hij tegenkwam in Champions League: 'Heel makkelijk'

Wieffer noemt beste speler die hij tegenkwam in Champions League: 'Heel makkelijk'

13 januari - 16:24
50

Mats Wieffer was enorm onder de indruk van één bepaalde speler die hij tegenkwam in de Champions League. Antoine Griezmann draaide de Feyenoorder helemaal dol in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Wieffer zag zelfs dingen, waarvan hij dacht dat ze niet konden.

Het Algemeen Dagblad stelde Wieffer de vraag wie zijn beste tegenstander was in de Champions League. "Dat is makkelijk. Antoine Griezmann bleek echt next level. Hij leek bij momenten eigenlijk bijna niet te verdedigen. Hij zwerft over het veld en creëert op die manier net een paar seconden, omdat spelers moeten praten om hem over te kunnen nemen. Zijn aannames zijn altijd goed."

Wieffer zag de Fransman al regelmatig op tv, maar volgens hem is het heel anders als je er tussen loopt. "Dan lijkt het normaal. Tot je ertussen loopt. In de Kuip kwam er een bal halfhoog, die eigenlijk niet voor hem was, aan de zijlijn. Die bal was voor Morata. Griezmann nam ’m aan met buitenkant voet en weg was hij weer. Toen dacht ik: dit is niet normaal, wat gebeurt hier allemaal, hoe deed hij dat?"

In allebei de wedstrijden tegen Atlético Madrid stonden Wieffer en Griezmann aan de aftrap. In Rotterdam kwam de Fransman niet tot scoren, maar in Madrid lukte dit hem wel. Griezmann werd onlangs de topscorer aller tijden van Atlético Madrid.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!