PSV gaat vier dagen voor treffen met Ajax onderuit in oefenwedstrijd tegen PEC

30 januari - 17:50
92

PEC Zwolle heeft dinsdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd gewonnen van PSV. De bezoekers wonnen met 1-3 op De Herdgang, waar beide elftallen aantraden met een B-garnituur.

Bij PSV speelde veelal jeugdspelers, maar ook Joël Drommel, Shurandy Sambo, Armando Obispo, Patrick van Aanholt en Ricardo Pepi maakten minuten. Zij konden niet voorkomen dat Anthony Fofana de score opende voor PEC. Die voorsprong werd nog voor rust verdubbeld door Anouar El Azzouzi.

De Eindhovenaren maakten via Jaden de Guzmán nog de aansluitingstreffer, maar spits Tolis Vellios bepaalde de eindstand: 1-3. Komende zaterdag moet PSV weer aan de bak. Dan staat voor Peter Bosz en co. het treffen met Ajax op het programma. Eerder dit seizoen werd het 5-2 in Eindhoven.