'Rodríguez-deal 'ingewikkeld', Feyenoord wendt zich mogelijk tot Driouech'

'Rodríguez-deal 'ingewikkeld', Feyenoord wendt zich mogelijk tot Driouech'

31 januari - 11:46 Laatste update: 11:54
53

Dennis Te Kloese is namens Feyenoord druk bezig met de komst van Luciano Rodríguez naar de Kuip, maar een transfer van de aanvaller van Liverpool Montevideo lijkt wegens een gebrek aan tijd niet vanzelfsprekend. Waar de Rotterdammers in eerste instantie niet concreet aan Couhaib Driouech dachten, zou dit mogelijk kunnen veranderen als er geen akkoord wordt bereikt met de Uruguayanen, zo meldt Voetbal International.

Te Kloese zou op dit moment met de Uruguayaanse club in onderhandeling zijn over de vaste transfersom en het percentage van de transferrechten dat de club daarvoor krijgt. De speler zelf is momenteel met zijn land actief op het Olympisch kwalificatietoernooi in Venezuela, waar hij op vrijdag aantreedt tegen Argentinië. Mocht Te Kloese tot een akkoord komen met Liverpool Montevideo, dan zal er ook haast gemaakt moeten worden met een medische keuring. Te Kloese omschrijft een mogelijke deal dan ook als 'ingewikkeld'. De algemeen directeur van Feyenoord stelt dat er nog geen akkoord is en dat het niet vanzelfsprekend is dat dat er gedurende deze transferwindow nog komt.

Ondertussen zou Feyenoord de situatie van Couhaib Driouech scherp in de gaten houden. Eerder deze week gold de aanvaller niet als optie voor Feyenoord, maar die situatie zou veranderd kunnen zijn nu PSV zich voor hem heeft gemeld, Dilrosun lijkt te vertrekken en de onderhandelingen rond Rodriguez nog niet zijn afgerond.