Verbeek neemt standpunt in na Driouech-soap: 'Hij moet niet rouwig zijn'

Verbeek neemt standpunt in na Driouech-soap: 'Hij moet niet rouwig zijn'

3 februari - 13:47
18

Zowel PSV als Couhaib Driouech hoeft niet te treuren om de afgeketste transfer. Althans, dat stelt Gertjan Verbeek in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur.

Op Deadline Day was Driouech hard op weg naar PSV. Verbeek heeft de soap gevolgd. "Driouech moet niet eens rouwig zijn", zegt de oud-trainer van onder meer AZ en Heracles Almelo. "Als hij zo blijft voetballen als in de eerste seizoenshelft, komt er zeker weer interesse." Verbeek denkt dat het voor de 21-jarige aanvaller goed is om nog een halfjaar in Kralingen te spelen. "Bij PSV was hij de derde keus, dan is het de vraag hoeveel hij speelt."

Verbeek doelt op Noa Lang, die nu geblesseerd is, en Hirving Lozano. "En Malik Tillman kan daar spelen. Dus ze hebben genoeg mogelijkheden." Eventuele zorgen in Eindhoven zijn dus overbodig, stelt Verbeek. "Ze staan er zo goed voor. Als ze nu nog naast de titel grijpen, ligt dat niet aan Driouech."

PSV speelt deze en volgende maand de nodige wedstrijden, aangezien er tussen de Eredivisie-wedstrijden door een tweeluik tegen Borussia Dortmund wacht. Verbeek denkt niet dat de Eindhovense club Driouech in die duels goed had kunnen gebruiken. "Een jongen, die het een halfjaar goed doet bij Excelsior, moet het verschil maken in de Champions League?"

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!