Taylor krijgt steun na 'verschrikkelijke' actie Ajax-fans: 'Dit doe je niet'

Taylor krijgt steun na 'verschrikkelijke' actie Ajax-fans: 'Dit doe je niet'

18 februari - 16:44
153

Kees Kwakman heeft geen begrip voor de Ajax-fans die het gemunt hadden op Kenneth Taylor. De middenvelder werd opnieuw cynisch toegejuicht en uitgefloten bij zijn wissel. Kwakman vindt dat 'verschrikkelijk'.

Tijdens de wedstrijd tegen Bodø/Glimt hadden de Ajax-fans het al gemunt op Taylor, dat was drie dagen later opnieuw het geval. "Dat uitfluiten van eigen spelers: daar moeten ze lekker mee doorgaan", begint Kwakman cynisch bij ESPN, na het 2-2 gelijkspel tussen Ajax en NEC. "Nu is het bij Ajax, maar ik vind dat het in het algemeen niet kan. Je kunt van alles vinden van Taylor en je kunt kritisch op hem zijn, maar dit doe je niet."

Wedden

Meer odds

"Een speler wordt gewisseld en het halve stadion gaat fluiten: ik vind dat zo, zo, zo verschrikkelijk", gaat een duidelijke Kwakman verder. "Ze zouden hier geleerd moeten hebben van Daley Blind, die het ook is overkomen. Kijk eens wat hij daarna voor de club heeft gepresteerd."

"Je mag kritisch zijn op Taylor en hem wel of geen goede voetballer vinden. Ik zie vandaag ook niet dat hij niet zijn best doet: hij loopt zich het apezuur, maar een eigen speler uitfluiten... Je zag ook echt aan Taylor dat hij er moeite mee had. Wat wil je er uiteindelijk nou mee bereiken?", sluit Kwakman vragend af.