Enorme teleurstelling bij Bodø-captain: 'Wij zijn een beter team dan Ajax'

Enorme teleurstelling bij Bodø-captain: 'Wij zijn een beter team dan Ajax'

22 februari - 22:09 Laatste update: 22:12
107

De teleurstelling is gigantisch bij Bodø/Glimt-aanvoerder Patrick Berg, die donderdagavond ondanks een Noorse kansenregen is uitgeschakeld door Ajax. De middenvelder is van mening dat het minder sterke team zich heeft geplaatst voor de volgende ronde. 

"Een zuur gevoel", zegt Berg voor de camera van Viaplay. Dat 'zure' gevoel komt voort uit de gigantische hoeveelheid gemiste kansen van Bodø/Glimt. De Noren losten maar liefst 25 doelpogingen, en raakte twee keer de lat. Daarnaast was ook Ajax-doelman Diant Ramaj haast onpasseerbaar. 

"In twee wedstrijden creëren we genoeg om ons te plaatsen voor de volgende ronde", vervolgt Berg, die vindt dat de mindere ploeg nu aan het langste eind trekt. "Wij zijn eigenlijk een beter team dan zij. Het voelt een beetje bitter", besluit hij.

Voor Berg zal de nederlaag extra hard aankomen. Hij was in minuut 83 nog verantwoordelijk voor de gelijkmaker. De Noren dwongen daarmee nog een verlenging af. Daarin maakte invaller Kenneth Taylor het winnende doelpunt.