Driessen heeft gemengde gevoelens bij international: 'Maakt altijd fletse indruk'

Driessen heeft gemengde gevoelens bij international: 'Maakt altijd fletse indruk'

23 februari - 21:03
36

Valentijn Driessen is onder de indruk van het spel dat Donyell Malen deze week op de mat legde bij Borussia Dortmund, in de wedstrijd tegen PSV. De journalist verwacht dat bondscoach Ronald Koeman in zijn nopjes zal zijn met de prestatie van Malen.

"Ik denk dat Ronald Koeman, die daar niet was omdat hij Manchester City-Brentford moest kijken, heel blij was met het optreden van Malen", zo stelt Driessen in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. Wel plaatst de journalist een nuance. "Maar volgens mij waren het Wesley Sneijder en Wim Kieft die in het begin van de week zeiden dat het heel anders is of je in het shirt van het Nederlands elftal speelt of van je club. Dan voelt alles vertrouwd aan. En dat gevoel heb ik ook bij Malen."

Wedden

Meer odds

"Ik vind eigenlijk dat het er bij het Nederlands elftal nooit echt goed is uitgekomen. Op een paar invalbeurten in het begin van zijn carrière na. Hij maakt altijd zo'n fletse indruk in het Nederlands elftal", aldus Driessen over de prestaties van Malen in Oranje.

Malen scoorde deze week in de Champions League namens Dortmund tegen zijn oude club tegen PSV. De aanvaller heeft 28 interlands achter zijn naam staan en vond daarin vijfmaal het net. In Oranje heeft hij nog geen basisplaats kunnen veroveren onder Ronald Koeman.