Sosa maakt opmerkelijke move en wisselt alweer van zaakwaarnemer

Sosa maakt opmerkelijke move en wisselt alweer van zaakwaarnemer

8 maart - 15:27
45

Borna Sosa is een jaar na zijn veelbesproken Ajax-transfer alweer van zaakwaarnemer gewisseld. Vanaf heden wordt hij geadviseerd door SEG Football, zo brengt het bureau naar buiten. Voorheen werd de vleugelverdediger bijgestaan door Arthur Beck.

Een jaar geleden stapte Sosa over van CAA Stellar naar Arthur Beck. Dit was rondom zijn transfer van VfB Stuttgart naar Ajax en dit zou geweest zijn op advies van toenmalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Er loopt nog altijd een onderzoek naar deze transfer. Beck zou namelijk aandelen hebben in een privébedrijf van Mislintat en dus zou er sprake kunnen zijn van belangenverstrengeling. Sosa heeft eerder naar buiten gebracht dat het zijn eigen keuze was om over te stappen naar Beck, maar een jaar later heeft de Kroaat alweer een nieuwe zaakwaarnemer.

"Dit was helemaal mijn eigen beslissing. Ik vond het heel moeilijk om te zien dat ze hem overal de schuld van gaven", vertelde de Kroatische vleugelverdediger eerder aan de NOS over zijn transfer naar Ajax. "Mensen hadden een oordeel over dingen die Sven, zoals ik weet, niet heeft gedaan."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SEG Football (@segfootball)

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!