Bosz 'ergert zich kapot' aan Perez: 'Hij laat me weglopen en dan zegt hij dat'

Bosz 'ergert zich kapot' aan Perez: 'Hij laat me weglopen en dan zegt hij dat'

1 april - 13:33 Laatste update: 13:43
174

Peter Bosz heeft zich enorm gestoord aan Kenneth Perez. De analist van ESPN beschuldigde de PSV-trainer na afloop van de nederlaag bij NEC van toneelspel. Bosz toonde zich erg kritisch richting zijn spelersgroep en gebruikte woorden als 'hautain' en 'arrogant', volgens Perez een tactiek om de spelersgroep op scherp te zetten. 

"Dat weet je toch met hem, dat spelletje. In het begin, toen ze hartstikke goed speelden, vond hij het ook slecht en dramatisch. Dat is het spel van een trainer, om zijn ploeg een beetje te prikkelen", zei Perez na NEC - PSV. 

Precies die woorden zijn totaal verkeerd gevallen bij Bosz, die dat maandagmiddag op de persconferentie in aanloop naar Excelsior-uit maar al te duidelijk maakte. "Daar heb ik me kapot aan geërgerd. Hij (Perez, red.) staat naast me. Waarom zegt hij dat niet dan? Op het moment dat ik mijn analyse geef, en hij vindt dat én staat naast me, dan zeg je dat toch? Hij laat me weglopen en dan gaat hij dat zeggen. Beetje raar toch, of niet?", zegt een zichtbaar geïrriteerde Bosz. 

"Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletje", vervolgt de korzelige PSV-trainer. "Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. Daar hoeft hij het niet mee eens te zijn. Dat mag. Dat ik een verkeerde analyse geef in zijn ogen, dat kan, want ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken, dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletje. Ik vind dat gewoon. Dat is gewoon mijn mening."