Real en City maken zich op voor ronde één CL-spektakel: €50 voor allebei scoren!

Real en City maken zich op voor ronde één CL-spektakel: €50 voor allebei scoren!

9 april - 13:00

ADVERTORIAL - Real Madrid en Manchester City staan dinsdagavond tegenover elkaar in de kwartfinales van de Champions League. Het is een affiche dat we de afgelopen twee seizoen in het miljardenbal ook hebben gezien. Unibet heeft een speciale actie in petto voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Pak nu met een inzet van 1 euro 50 euro wanneer beide teams scoren.

Verloop van de vorige keren

In de seizoenen 2021/22 stonden City en Real tegenover elkaar. Dat tweeluik verliep krankzinnig met een 4-3 in Manchester en een 3-1 in Madrid, mede door twee goals van Rodrigo vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd. Een jaar later nam City revanche. In Santiago Bernabéu werd het in eerste instantie nog 1-1, maar een week later in het Etihad Stadium wonnen The Citizens met 4-0. Eén ding is zeker: duels tussen deze twee giganten zorgen altijd voor spektakel.

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Real Madrid - Manchester City en zet in op 'Beide teams scoren: ja'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet Feyenoord te winnen in Volendam? Dan pak je maximaal €50! Wordt er gelijkgespeeld of verliest Feyenoord? Dan verlies je maximaal €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.