Dortmund wil PSG-nachtmerrie laten voortduren, Fullkrüg kan laatste hoop wegschieten

Dortmund wil PSG-nachtmerrie laten voortduren, Fullkrüg kan laatste hoop wegschieten

7 mei - 14:30

ADVERTORIAL - Het is dinsdag en dat betekent dat we te weten komen wie de eerste finalist van de Champions League zal worden. Borussia Dortmund reist met een goede uitgangspositie af naar Parijs voor het treffen met Paris Saint-Germain. TOTO staat klaar voor dit spannende topduel!

Eerste spits van Duitsland staat klaar

Een seizoen of twee geleden was de naam nog redelijk onbekend, maar Niclas Fullkrüg heeft door zijn periodes bij Werder Bremen en Dortmund een plek bij de nationale ploeg van Duitsland verdiend. Fullkrüg werd pas op zijn 29ste voor het eerst geselecteerd voor Die Mannschaft, maar inmiddels staat de teller op elf goals in vijftien interlands. De spits was de enige doelpuntenmaker in het thuisduel met PSG en kan nu de genadeklap uitdelen aan de club die maar niet aan de Champions League-trofee kan komen.

Wint Dortmund ook in Parijs en is Fullkrüg wederom trefzeker? Dan pak je een quotering van 12.00! Een goal of assist van de spits levert je 2.85 keer je inleg op. Bij Dortmund steelt Julian Brandt ook wekelijks de show. De aanvallende middenvelder was dit seizoen al goed voor veertien assists en zal zijn stempel willen drukken op deze topwedstrijd. Een goal of assist van Brandt levert je 3.25 keer je inleg op!

Bij deze wedstrijd kan elke speler ook gebruik maken van de Vroege Uitbetaling. Meer informatie over deze nieuwe functionaliteit is hier te vinden én in de Lees Meer-blokken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.