'Heerenveen denkt aan komst van transfervrij PSV-talent, dat ook kan verlengen'

'Heerenveen denkt aan komst van transfervrij PSV-talent, dat ook kan verlengen'

9 mei - 12:16
15

SC Heerenveen hoopt Mylian Jiménez op te pikken bij PSV, weet het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige middenvelder ligt sowieso goed in de markt en kan daardoor kiezen tussen verschillende opties. Naar verluidt hakt Jiménez spoedig een knoop door over zijn toekomst, waarbij de kans groot is dat hij kiest voor een exit.

Jiménez, die nog wacht op zijn officiële debuut in de hoofdmacht, is een vaste waarde bij Jong PSV. In Eindhoven beschikt de linkspoot over een aflopend contract. Jiménez kan verlengen bij de landskampioen. Als hij dat doet, lijkt hij een 'mentorrol' bij het beloftenteam te krijgen, met uitzicht op meer. Jiménez kan er ook voor kiezen om De Herdgang na dertien jaar achter zich te laten.

Heerenveen is één van de clubs die interesse toont, zo klinkt het. Daarnaast heeft Jiménez ook nog andere opties. Naar verluidt is er 'een behoorlijke kans' dat de middenvelder met Colombiaanse roots kiest voor een vertrek uit Eindhoven.

Zo speelt Jiménez vrijdag mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van PSV. Dan gaan de beloften van de kersverse landskampioen namelijk op bezoek bij ADO Den Haag, in de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: