Groep C: Griezmann helpt Atlético met dubbelslag voorbij Sneijder en co.

Groep C: Griezmann helpt Atlético met dubbelslag voorbij Sneijder en co.

25-11-2015 22:35

Atlético Madrid en Benfica gaan door naar de volgende ronde van de Champions League. De Spaanse topclub won woensdagavond met 2-0 van Galatasaray, dankzij twee treffer van Antoine Griezmann. Daardoor staat zowel Atlético als Benfica na vijf duels op tien punten. Galatasaray en FK Astana hebben vier punten. 

Eerder op de avond speelde FK Astana in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Benfica. Atléti wist daardoor dat het bij een zege op de Turken verzekerd zou zijn van een plek in de volgende ronde. Galatasaray begon sterk in Madrid. Wesley Sneijder miste vroeg in het duel een dot van een kans. Zijn inzet zeilde voorlangs. 

Wedden

Meer odds

Aan de andere kant van het veld had Antoine Griezmann het vizier wél op scherp staan. Hij schoot na dertien minuten spelen raak. Toen de Franse vedette er snel in de tweede helft 2-0 van maakte, wist Galatasaray dat het tegen het stugge Atlético aan een kansloze missie bezig was. In het laatste groepsduel zal nu blijken of Galatasaray, dan wel Astana de derde plek en dus een ticket voor de Europa League binnenhaalt.