'Volop aanbiedingen voor FC Twente-aanvaller: Belgisch contractvoorstel'

'Volop aanbiedingen voor FC Twente-aanvaller: Belgisch contractvoorstel'

16-06-2016 13:11
5

Jerson Cabral staat op het verlanglijstje van het Belgische Lokeren. De vleugelaanvaller is transfervrij op te pikken, aangezien zijn aflopende verbintenis bij FC Twente deze zomer niet verlengd wordt. 

Het Belgische medium Het Nieuwsblad schrijft donderdag dat Cabral inmiddels een voorstel op zak heeft van Lokeren. Het is onduidelijk of de flankaanvaller zelf oren heeft naar een avontuur in België. Lokeren is niet de enige ploeg die interesse toont. Zo zou ook het Turkse Kayserispor bezig zijn om Cabral vast te leggen. Onlangs liet de Rotterdammer weten dat hij sowieso aast op een nieuwe werkgever in het buitenland

Afgelopen seizoen kwam Cabral (25) in totaal 24 keer uit voor Twente. Hij maakte zes treffers in de Eredivisie. Voorheen speelde Cabral voor Willem II, ADO Den Haag (beide op huurbasis) en Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft een dubbele nationaliteit en kwam al uit voor Jong Oranje. Hij werd onlangs geselecteerd voor de nationale ploeg van Kaapverdië. Tot een officiële interland kwam het nog niet.