United speelt het hard en laat zeker lijkende transfer klappen: 'Hebben Blind nog'

United speelt het hard en laat zeker lijkende transfer klappen: 'Hebben Blind nog'

07-01-2017 08:18
8

Manchester United gaat niet in zee met Victor Lindelof, als we manager José Mourinho mogen geloven. De Portugese coach van United laat namelijk weten dat hij geen nieuwe centrale verdediger koopt in januari.

De deal met Lindelof, die nu nog voor Benfica speelt, leek al in kannen en kruiken. Voor tientallen miljoenen zou hij de overstap van Portugal naar Manchester maken. Tot een transfer komt het niet, want Mourinho heeft ingezien dat hij al de nodige smaken heeft voor die positie.

Eric Bailly neemt in januari deel aan de Afrika Cup met Ivoorkust, maar Mourinho kan in een roulatiesysteem beschikken over Phil Jones, Chris Smalling en Marcos Rojo. "We kopen geen nieuwe speler, ik wacht op Bailly. Ik hoop dat die andere drie de situatie kunnen controleren in de acht wedstrijden die eraan zitten te komen."

"Ik probeer om één van hen rust te gunnen elke wedstrijd. We zorgen zo voor de beste rotatie. We hebben ook Daley Blind nog als vierde verdediger, als we hem nodig hebben. En we hebben ook Michael Carrick nog. Dus laten we het proberen", aldus Mourinho.