Overmars slaagt in twee missies van Bosz: Heeft heel goed werk verricht

Overmars slaagt in twee missies van Bosz: "Heeft heel goed werk verricht"

02-02-2017 16:06
19

Ajax-trainer Peter Bosz is tevreden met het werk dat directeur voetbalzaken Marc Overmars deze winter heeft geleverd. Overmars wist te selectie uit te dunnen, een uitdrukkelijke wens van Bosz, en haalde bovendien met David Neres een nieuwe buitenspeler op de slotdag van de transfermarkt.

"Absoluut. Ik vind dat Marc heel goed werk heeft verricht", zegt Bosz op de website van Ajax. "Zoals eerder wel eens aangegeven, hebben wij iedere dag contact. Hij wil van mij weten hoe het met de spelersgroep is, en met name de jongens die niet spelen. Op mijn beurt heb ik bij Marc aangegeven dat we er op de buitenkant wel iets bij mochten hebben. Dat is goed uitgepakt."

"Traoré vertrekt aan het einde van het seizoen, en dan staat zijn opvolger klaar. Wellicht dat hij (Neres, red.) straks al zover is dat hij direct van waarde kan zijn. En anders neemt hij na het seizoen de plek van Bertrand over", aldus Bosz over de aanvaller die voor twaalf tot vijftien miljoen euro werd overgenomen van Sao Paulo op de slotdag van de transfermarkt.