Frustraties bij Bournemouth na exit van Aké: 'En dan ook nog op de tribune...'

Frustraties bij Bournemouth na exit van Aké: 'En dan ook nog op de tribune...'

09-02-2017 12:12
12

Het gebrek aan transferactiviteit én het vertrek van Nathan Aké bij Bournemouth zorgt voor problemen. Voorzitter Jeff Mostyn heeft het nog steeds moeilijk met de terugkeer van Aké naar Chelsea, zo laat hij weten tegenover BBC.

"Januari was voor ons een extreem frustrerende maand", aldus Mostyn over de transferperiode. "Het meest frustrerende van allemaal is dat we niks binnen hebben gehaald. Maar het is niet zo dat we het niet hebben geprobeerd. Dat Chelsea Aké heeft teruggeroepen, was een erg harde klap. Vooral als je dan ziet dat de manager de club waar hij zich zo heeft ontwikkeld ook prijst."

"En nu ziet het er gewoon naar uit dat hij vaak op de tribune moet plaatsnemen", ziet Mostyn de teleurstellende situatie van Aké aan. Bournemouth wilde niet koste wat kost spelers binnenhalen in januari. "Sommige clubs doen dat wel, hebben spelers gekocht omdat ze letterlijk in paniek zijn. Gekochte spelers zijn niet altijd het medicijn. Sommige bedragen waren waanzinnig, zoals altijd in januari."