'Napoli op Nederlandse toer: naast Ajax-duo ook Feyenoorder op verlanglijst'

'Napoli op Nederlandse toer: naast Ajax-duo ook Feyenoorder op verlanglijst'

06-04-2017 12:11
29

Rick Karsdorp wordt door Italiaanse media opnieuw gelinkt aan een transfer naar de Serie A. SSC Napoli, de nummer twee van Italië, houdt de verrichtingen van de Feyenoord-back nauwlettend in de gaten. 

Napoli stuurde dit seizoen al regelmatig scouts naar De Kuip, weet Corriere dello Sport. Vleugelverdediger Elseid Hysaj lijkt in de zomer te verkassen en dus orienteert Napoli zich op een vervanger voor de international van Albanië. 

Karsdorp (22) kent een uitstekend seizoen met Feyenoord. Met nog vijf duels te gaan in de Eredivisie koersen de Rotterdammers af op de eerste landstitel sinds 1999. Tijdens de afgelopen interlandperiode kreeg Karsdorp tegen Bulgarije een basisplaats van de inmiddels ontslagen bondscoach Danny Blind. Ook Bayern München zou de rechtsback op de korrel hebben

Klaassen en Dolberg
Napoli houdt meerdere spelers uit de Nederlandse competitie nauwlettend in de gaten, schrijft de Italiaanse sportkrant. Ook Ajacieden Davy Klaassen en Kasper Dolberg  zouden op een lijstje staan in Napels. Afgelopen zomer betaalde Napoli ruim dertig miljoen euro voor Ajax-spits Arek Milik.