Feyenoord wil kunstje herhalen: 'Let maar op, straks weer één grote familie'

Feyenoord wil kunstje herhalen: 'Let maar op, straks weer één grote familie'

22-07-2017 07:28
30

Feyenoord is bewust bezig met het creëren van een goede sfeer. Dat is volgens aanvoerder Karim El Ahmadi een van de grootste factoren van het succes van het afgelopen seizoen.

"Dat is ook iets waar we bewust mee bezig zijn", zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Afgelopen seizoen hadden we ons succes mede te danken aan het feit dat de sfeer onderling zo bijzonder goed was. Iedereen wilde voor elkaar werken. Van wisselspeler tot spits. Van materiaalman tot trainer. Dat gevoel, zo'n soortgelijke stemming, willen we nu weer teweegbrengen. En daar leent zo'n trainingskamp zich bij uitstek voor. Ook de nieuwe jongens voelen zich thuis. Let maar op, we zijn straks weer één grote Feyenoord-familie."

El Ahmadi verwacht niet dat Feyenoord in gaat storten, maar gaat uit van een opnieuw mooi seizoen. "De Champions League winnen is misschien wat veel gevraagd. Maar ik voel aan alles dat dit opnieuw weleens een mooi jaar kan worden voor Feyenoord. We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen eindelijk begint."