Voorzichtige De Boer: Ik denk dat hij nu aan revalideren gaat beginnen

Voorzichtige De Boer: "Ik denk dat hij nu aan revalideren gaat beginnen"

23-08-2017 17:54
4

Frank de Boer is van plan om rustig aan te doen met Wilfried Zaha. De spits viel in de seizoensopener tegen Huddersfield Town (0-3) uit met een knieblessure. De Boer wil niet het risico lopen dat hij Zaha nóg langer kwijt is.

Voor het herstel stond aanvankelijk een maand. "Zaha is een sterke speler. Het is belangrijk dat je de eerste paar dagen na een blessure rust neemt. Ik denk dat hij nu aan revalideren gaat beginnen", zo wordt De Boer geciteerd door The Daily Mail. "We weten niet hoe lang het gaat duren. Als je te vroeg met hem begint, loop je het risico dat hij een terugval gaat krijgen. We gaan het allemaal zien en gaan geen risico met hem nemen."

De Boer verloor de eerste twee competitiewedstrijden met Palace, maar won afgelopen week voor het eerst een duel. In de League Cup werd Ipswich Town met 2-1 verslagen. De Boer: "Ik ben blij met wat de spelers mij lieten zien. Sommige spelers kwamen terug van blessures, sommige spelers waren op hun kans aan het wachten. Ik heb altijd gezegd dat je het zelf moet laten zien en je het mij zo moeilijk mogelijk moet maken."