Felle uithaal naar opvolger Koeman: 'Hij lijkt meer een gymleraar of steward'

Felle uithaal naar opvolger Koeman: 'Hij lijkt meer een gymleraar of steward'

30-10-2017 09:19
17

Het ontslag van Ronald Koeman heeft nog niet het gewenste schokeffect opgeleverd voor Everton. Interim-manager David Unsworth verloor al twee keer met The Toffees en krijgt bovendien onderuit de zak van Joey Barton.

De vanwege een gokaffaire geschorste middenvelder schoof zondagavond aan bij talkSPORT en sabelde Unsworth neer, nadat Everton met 2-0 had verloren van Leicester City. "Ik ken David nog als speler. Hij was de meest immobiele linksback die ik ooit heb gezien. Hij is ook geen manager. Zo ziet hij er tenminste niet uit", begint Barton.

Wedden

Meer odds

"Ik zag hem tegen Leicester weer naar zijn coachvak waggelen. Hoe kun je van je spelers verwachten dat ze het uiterste van zichzelf vragen als je zelf niet in vormt bent? Unsworth is een verheerlijkte gymleraar die niet de baas zou moeten zijn over een Premier League-team. Kijk dan naar hem... Hij lijkt meer op een steward."

In The Telegraph reageerde Unsworth op de sneer van Barton. "Het is geen probleem. Alles wat Joey Barton zegt kan me niets schelen."