Spaanse krant weet het zeker: Barcelona-transfer van 150 miljoen gaat er komen

Spaanse krant weet het zeker: Barcelona-transfer van 150 miljoen gaat er komen

30-12-2017 08:24
20

De Spaanse krant El Mundo Deportivo weet het zeker: Philippe Coutinho is op weg naar FC Barcelona. De Spaanse club moet zich in de winter gaan versterken met de sterspeler van Liverpool.

Coutinho wordt al maandenlang richting Barcelona geschreven, maar witte rook is er nog altijd niet. El Mundo Deportivo twijfelt niet en schrijft zaterdagochtend dat Barcelona ervan overtuigd is dat de Braziliaan in de aankomende transferperiode naar Camp Nou verhuist. Momenteel zijn Barcelona en Liverpool nog in onderhandeling met elkaar, maar de Spaanse club verwacht een deal. Ook Coutinho zelf houdt rekening met een transfer en heeft zelfs al opdracht gegeven aan mensen om een huis te zoeken in Catalonië.

Coutinho leek afgelopen zomer al naar Barcelona te vertrekken, maar toen liet Liverpool hem niet gaan. Nu houdt de Braziliaan de club aan de belofte om hem de aanstaande transferperiode wél te laten vertrekken. Naar verluidt is Barcelona bereid om 150 miljoen euro op tafel te leggen voor Coutinho. Als de Spanjaarden het bod hebben ingediend, zijn alle ogen gericht op Liverpool. Coutinho heeft in ieder geval zijn zinnen gezet op een transfer.

Coutinho mag met Barcelona geen Champions League spelen omdat hij met Liverpool al actief was in het miljoenenbal, maar dat maakt hem niets uit. De aanvaller wil zo snel mogelijk zijn droom waarmaken en zijn handtekening zetten in Spanje.