'Chelsea komt in actie na Real Madrid-geruchten: salarisrecord breken voor Hazard'

'Chelsea komt in actie na Real Madrid-geruchten: salarisrecord breken voor Hazard'

31-12-2017 08:30
12

De geruchten over een megatransfer van Eden Hazard naar Real Madrid staken deze week nadrukkelijk de kop op. Chelsea wil echter ver gaan om zijn sterspeler te behouden en lijkt van plan om van de vleugelaanvaller de best betaalde Premier League-speler te maken.

Hazard schitterde zaterdag op de cover van het Spaanse Marca. De gezaghebbende krant berichtte dat Hazard voor een overstap naar Real Madrid zou willen kiezen, nadat hij een nieuw contractvoorstel van Chelsea terzijde had geschoven. Vader Thierry bracht de speculaties verder op gang en hintte eveneens naar een deal met Real Madrid voor zijn zoon.

Chelsea-voorzitter Roman Abramovich zou direct na het horen van deze uitspraken in actie zijn gekomen, meldt Marca. Ook The Telegraph maakt melding van een nieuw contractvoorstel: The Blues zijn naar verluidt van plan om het weeksalaris van Hazard van 225 duizend euro naar 338 duizend euro te tillen. Als Hazard akkoord gaat, troeft hij Manchester United-ster Paul Pogba af als de best verdiende speler in de Premier League. 

Lees ook: Conte raadt Hazard transfer naar Real af: "Nog veel ruimte voor verbetering"