Update: 'ADO haakt af voor Kramer: geen geld, geen contact'

Update: 'ADO haakt af voor Kramer: geen geld, geen contact'

03-01-2018 12:12
51

Michiel Kramer wil op korte termijn de knoop doorhakken over zijn toekomst. ADO Den Haag en Sparta hebben de beste papieren voor de Feyenoord-paria.

Dat meldt Voetbal International woensdag. Het weekblad schrijft dat Kramer snel beslist waar hij zijn carrière zal vervolgen. ADO en Sparta zijn de belangrijkste gegadigden voor de 29-jarige spits, die ook in de belangstelling staat van NAC Breda. Met ADO zou hij al hebben gesproken.

Kramer ziet een Eredivisie-transfer zitten, maar de spits wil volgens VI niet voor langer dan een halfjaar tekenen. In de tweede seizoenshelft hoopt hij zich te bewijzen als doelpuntenmaker, waarna hij in de zomer op zoek gaat naar een buitenlandse club die zijn transfervrije status te gelde wil maken.

Dinsdagavond meldde BN DeStem dat Kramer in de wachtkamer zit. Sparta en ADO toonden vlak voor de kerstdagen interesse, maar komen nog niet niet in actie. Veel zal afhangen van de gesprekken die Kramer gaat voeren met trainers en technisch directeuren van de geïnteresseerde clubs.

Update 12.12: ADO Den Haag is op dit moment níet in de markt voor Kramer. Omroep West meldt dat woensdagmiddag. De nummer zeven van de Eredivisie heeft niet de financiële middelen om Kramer in te lijven. Er is géén contact met Feyenoord over de spits, weet het regionale medium.