Interesse in Zlatan wordt niet ontkend: 'Staat nog onder contract bij andere club'

Interesse in Zlatan wordt niet ontkend: 'Staat nog onder contract bij andere club'

Gepubliceerd: vrijdag 9 februari 2018 om 23:02vr 09-02-2018 om 23:02

Volgens geruchten is Zlatan Ibrahimovic onderweg naar LA Galaxy, maar in Amerika weigeren ze op de zaken vooruit te lopen. Chris Klein, voorzitter van de Major League Soccer-club, bevestigt de interesse niet, maar weigert aan de andere kant te ontkennen dat Zlatan in beeld is.

"We zijn nog nergens", zegt Klein tegen MLS Soccer. "We reageren er niet op. Dat is oneerlijk, omdat hij nog onder contract staat bij een andere club." Het contract van Zlatan bij Manchester United loopt nog tot komende zomer. José Mourinho gaf recentelijk aan dat hij niet voor een transfer gaat liggen indien de Zweed wil vertrekken.

Bij de MLS-club lijken ze de komst van Zlatan wel toe te juichen. "Ik weet niet of het gaat gebeuren", zegt Giovani Dos Santos, oud-speler van onder meer FC Barcelona. "Ik respecteer hem. Ik denk dat hij een van de beste spelers in de geschiedenis is.  Een speler als hij is welkom in ieder team, denk ik."

Dat Zlatan in verband wordt gebracht met de MLS is niet nieuw meer. Vorige week meldde L'Equipe dat de Zweed zelfs al een contract heeft getekend in Amerika. De club zou Zlatan al langere tijd op het lijstje hebben staan.

Poll

Kan Zlatan nog van waarde zijn voor United?

(2159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws