'Emery luistert niet naar zieke speler: knallende ruzie in kleedkamer PSG'

'Emery luistert niet naar zieke speler: knallende ruzie in kleedkamer PSG'

01-03-2018 15:48
30

Het is weer onrustig in de selectie van Paris Saint-Germain. Thomas Meunier, tweede keus achter Dani Alves, mocht woensdag eindelijk weer eens spelen, maar was niet blij met de manier waarop PSG-trainer Unai Emery met hem omging.

Meunier was ziek, maar deed toch 78 minuten mee in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Olympique Marseille (3-0). Na zijn wissel liep Meunier rechtstreeks door naar de kleedkamer. Volgens Le Parisien was de Belgische rechtsback boos en moest hij in de kleedkamer overgeven.

Wedden

Meer odds

Naar verluidt kampte Meunier met buikgriep en zou hij Emery hebben gevraagd om niet opgesteld te worden. Emery weigerde en zette Meunier toch in de basis. Toen de Spaanse oefenmeester ook nog eens lang wachtte met wisselen, was dat opnieuw tegen het zere been van de Belg. In de kleedkamer kwam het tot een verbale confrontatie, waarbij beide heren 'op harde wijze' tegen elkaar tekeer gingen.

Overigens gaf Emery al tekst en uitleg. "Thomas trainde dinsdag niet met het team vanwege buikgrijp. Het ging vervolgens beter, maar in de zeventigste minuut zei dat hij zich niet zo goed voelde. Hij had een wissel nodig omdat hij de wedstrijd niet kon uitspelen", aldus de PSG-trainer, die met geen woord repte over een clash in de kleedkamer.