BILD: Robben denkt aan terugkeer naar PSV of FC Groningen

BILD: Robben denkt aan terugkeer naar PSV of FC Groningen

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 12:12ma 03-12-2018 om 12:12

Laatste update: maandag 3 december 2018 om 12:24ma 03-12-2018 om 12:24

PSV en FC Groningen maken een goede kans op de komst van Arjen Robben. Dat meldt BILD maandag. De aanvaller (34) maakte zondag bekend dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Bayern München.

Robben staat voor een lastige keuze: kiest hij voor een terugkeer naar Nederland, een nieuw buitenlands avontuur óf zet hij een punt achter zijn loopbaan. De eerste optie ligt volgens BILD het meest voor de hand. De invloedrijke krant stelt dat Robben 'een terugkeer naar zijn Heimat in gedachten heeft'.

De opties: PSV en Groningen. Robben komt uit Bedum, doorliep de jeugdopleiding van Groningen en maakte eind 2000 zijn debuut in de hoofdmacht. Na twee volledige seizoenen maakte Robben de overstap naar PSV. Hij kwam vervolgens uit voor Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

Robben schermt met meerdere aanbiedingen, maar heeft nog geen aanbod gekregen uit Nederland. "Ik kan alleen maar verliezen", zei Robben zondag tegen de NOS over een eventuele Eredivisie-rentree. "Als je goed speelt, is het normaal en als het minder gaat, kan ik het niet meer. Daar moet ik me dan op instellen."

Poll

Wat moet Robben doen, mits hij terugkeert naar de Eredivisie?

(6613 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws