LIVE: Loting voor de achtste finales van de Champions League - mét Ajax (gesloten)

LIVE: Loting voor de achtste finales van de Champions League - mét Ajax (gesloten)

17-12-2018 12:00 Laatste update: 12:35
124

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur komen we te weten welke tegenstander Ajax gaat treffen in de achtste finales van de Champions League. In dit liveblog van VoetbalPrimeur houden we je de komende uurtjes op de hoogte van álle ontwikkelingen. 

Met liefst twaalf punten (drie zeges, drie remises) uit zes groepsduels verzekerde Ajax zich afgelopen maand al van een ticket voor de knock-outfase van de Champions League. Als nummer twee van Groep B, achter Bayern München, weten de Amsterdammers bij voorbaat al dat er in de volgende ronde een grandioos affiche op het programma staat. 

In het Zwitserse Nyon zal tijdens de loting Borussia Dortmund, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid of Juventus uit de koker komen voor het elftal van trainer Erik ten Hag. Naast Ajax, Bayern München en de genoemde zeven mogelijke opponenten zitten ook Atlético Madrid, Liverpool, Olympique Lyon, Manchester United, AS Roma, Schalke 04 en Tottenham Hotspur in spanning. 

In dit liveblog houden we je van álle ontwikkelingen op de hoogte. Op welke tegenstander hoop jij voor Ajax in de achtste finales? 

De loting
Schalke 04 - Manchester City
Atlético Madrid - Juventus
Manchester United - Paris Saint-Germain
Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund
Olympique Lyon - FC Barcelona
AS Roma - FC Porto
AFC Ajax - Real Madrid
Liverpool FC - Bayern München

Bekijk je het blog via de app of op je mobiel en is deze niet zichtbaar? Maak dan gebruik van desktop.

 

No Poll