'Atlético doet eerste bod op Tagliafico, linksback wil vertrekken bij Ajax'

'Atlético doet eerste bod op Tagliafico, linksback wil vertrekken bij Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 07:18vr 22-03-2019 om 07:18

Atlético Madrid heeft een eerste bod gedaan van twintig miljoen euro op Nicolas Tagliafico. Dat schrijft de Spaanse krant AS vrijdag.

Atlético-trainer Diego Simeone wil een verdediger aan de selectie toevoegen omdat Lucas Hernández waarschijnlijk naar Bayern München vertrekt en veteraan Filipe Luis (33) vooralsnog niet gaat verlengen in Madrid. De club wil graag een jongere speler halen en hoopt op Tagliafico. 

Atlético heeft zich voor het eerst bij Ajax gemeld, meldt AS op basis van Argentijnse informatie. Het bod van twintig miljoen euro is voor Marc Overmars waarschijnlijk niet goed genoeg. De waarde van Tagliafico zal ongetwijfeld stijgen omdat Ajax twee kwartfinalewedstrijden tegen Juventus speelt in de Champions League. Het is niet duidelijk hoeveel Overmars voor de Argentijnse international wil hebben. Ajax betaalde in januari 2018 vier miljoen euro voor Tagliafico.

Ook Marca Claro schrijft over belangstelling van Atlético Madrid, maar voegt toe dat ook FC Barcelona geïnteresseerd is. Volgens het Argentijnse medium heeft Tagliafico voor zichzelf besloten dat hij aankomende zomer wil vertrekken bij Ajax en op zoek is naar een grotere club. Barcelona is bereid te investeren in Tagliafico, maar is niet van plan om grote bedragen neer te leggen voor een verdediger. 

Daarnaast ziet Barcelona in Tagliafico in eerste instantie geen basisspeler, maar een back-up achter Jordi Alba. Dat gaat tegen de wens van de linksback in, waardoor Barcelona op dit moment geen optie voor de vleugelverdediger lijkt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws