'PSV-huurling Paal vertrekt definitief: Eindhovenaren houden vier ton over'

'PSV-huurling Paal vertrekt definitief: Eindhovenaren houden vier ton over'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 10:08vr 22-03-2019 om 10:08

De sportieve toekomst van Kenneth Paal ligt buiten Eindhoven, schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend. De linksback wordt dit seizoen door PSV aan PEC Zwolle verhuurd en lijkt definitief de overstap naar Zwolle te maken.

In de huurovereenkomst is een koopoptie opgekomen. Wanneer PEC voor 1 april deze optie licht, kan het Paal voor een bedrag van vier ton op permanente basis naar Zwolle halen, weet het ED. De Stentor schreef donderdag al dat de linksback zijn handtekening onder een driejarig contract kan gaan zetten. PSV heeft bovendien een percentage van de transferopbrengst bij een eventuele doorverkoop bedongen.

De nu 21-jarige Paal voegde zich in 2010 bij de jeugdopleiding van PSV en gold lange tijd als een groot talent. Nadat hij enkele seizoenen bij Jong PSV doorbracht, volgde afgelopen seizoen zijn debuut in de Eindhovense hoofdmacht. Paal kon de concurrentiestrijd van Joshua Brenet echter niet winnen en hoefde na de komst van Angelino ook niet op speeltijd te rekenen in Eindhoven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws