Zelfs Van Zweden juicht voor 'kwallenclub' Ajax: Fucking hell, wat een niveau!

Zelfs Van Zweden juicht voor 'kwallenclub' Ajax: "Fucking hell, wat een niveau!"

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 07:45do 18-04-2019 om 07:45

Laatste update: donderdag 18 april 2019 om 08:27do 18-04-2019 om 08:27

Wonderen zijn de wereld nog niet uit: zelfs John van Zweden, toch bepaald geen Ajax-fan, is trots op de prestaties van de Amsterdammers in Europa. Van Zweden laat dat in gesprek met Het Parool blijken. 

Dinsdagavond, na de stunt van Ajax in Turijn, stuurde Van Zweden al een tweet de wereld in. 'Ik krijg het bijna m'n strot niet uit, maar dit is wel een heel goede prestatie', zei De Behangkoning, fanatiek supporter van ADO Den Haag. 

"Ik hoopte op een heel groot pak slaag, dat ze met 6-1 naar huis gespeeld zouden worden ofzo. Maar dan ga je kijken, en fucking hell: wat een niveau!", vertelt hij aan Het Parool.

"Ik mag het niet zeggen natuurlijk, maar wat heb ik zitten genieten gisteravond. Die jonge gassies spelen zo vrij, geen poespas, zitten niet onder de tatoeages. Zo'n De Ligt die de Italianen naar huis kopt, daar krijg je kippenvel van."

In Den Haag zit de Ajax-haat er diep in. Van Zweden heeft het standaard over 'die arrogante kwallenclub'. "Zo noem ik ze ja, het is gewoon een griezelclub."

Ajax plaatste zich dinsdag voor de halve finale van de Champions League. Binnenkort strijd de ploeg van trainer Erik ten Hag met Tottenham Hotspur om een ticket voor de eindstrijd. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie bereikt de finale: Ajax of Spurs?

(25750 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws