'Ook Bosz richt vizier op Odegaard; twintig miljoen van Ajax is niet genoeg'

'Ook Bosz richt vizier op Odegaard; twintig miljoen van Ajax is niet genoeg'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 20:16do 23-05-2019 om 20:16

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 20:17do 23-05-2019 om 20:17

De toekomst van Martin Odegaard ligt mogelijk niet in Nederland, maar in Duitsland. Volgens de Spaanse krant Marca is Bayer Leverkusen een 'interessante optie' voor de 21-jarige Noor. Ajax wil Odegaard ook graag hebben en deed zelfs al een bod van twintig miljoen euro, maar de Madrilenen willen hem niet verkopen.

Zeker lijkt wel dat Odegaard vanaf volgend seizoen voor een andere club speelt, omdat er bij Real een overvloed aan aanvallende middenvelders is. Er is bij De Koninklijke geen plek voor de Noor, die opnieuw voor een verhuur staat. Real beraadt zich over de toekomst van Odegaard, die vijf jaar geleden is gecontracteerd. Hij is verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse. 

Ajax ziet in Odegaard een versterking voor volgend seizoen en bood al twintig miljoen, maar dat is waarschijnlijk niet genoeg om Real op andere gedachten te brengen. Naast de interesse van Leverkusen zijn er ook Spaanse clubs die Odegaard al een aanbieding hebben gedaan. Echter is de kans volgens Marca groter dat de technicus in de Bundesliga belandt.

Odegaard heeft in Madrid nog een contract tot 2021. Wanneer hij uit is gespeeld met Vitesse keert hij terug naar Spanje. Daar zal hij samen met zijn zaakwaarnemer en Real praten over de toekomst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat moet Odegaard doen?

Naar Ajax
76%
Naar Bayer Leverkusen
17%
In Spanje blijven
8%
(9439 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws