Vitesse legt middenvelder vast: Het is een droom die uitkomt

Vitesse legt middenvelder vast: "Het is een droom die uitkomt"

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 21:09do 23-05-2019 om 21:09

Vitesse heeft Richie Musaba weten vast te leggen. De aanvallende middenvelder heeft in Arnhem nu een contract tot de zomer van 2022, bevestigt Vitesse donderdag via de officiële kanalen.

Musaba (18) speelt al zes jaar in Arnhem en maakte dit seizoen zijn debuut in de ploeg van Leonid Slutsky, maar komt voornamelijk in actie voor Jong Vitesse. Vitesse is tevreden over de ontwikkeling van de middenvelder.

"Richie heeft zijn nieuwe contract zelf afgedwongen. Door hard te werken en gefocust bezig te zijn, heeft hij ook zijn debuut meer dan verdiend", legt technisch directeur Mo Allach uit op de clubsite. "We hopen dat Richie zijn ontwikkeling voortzet. Hij is een moderne middenvelder, met zowel kracht, loopvermogen als voetballend vermogen."

Ook Musaba is blij met zijn contract. "Dit is een heel bijzonder jaar voor mij. Ik ben enorm trots dat ik mijn debuut heb gemaakt (tegen De Graafschap, red.). Vitesse is mijn club en ik wilde niets liever dan minuten maken in het eerste elftal. Dat ik ook nog wist te scoren maakte me helemaal supertrots. Het is een droom die uitkomt. Ik hoop mijzelf de komende jaren te blijven ontwikkelen, zodat ik op termijn een basisplaats weet te veroveren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws