Jol: 'Spurs had Van de Beek al kunnen halen, nu heeft het geen zin meer'

Jol: 'Spurs had Van de Beek al kunnen halen, nu heeft het geen zin meer'

31-05-2019 19:29
30

Donny van de Beek zou goed bij Tottenham Hotspur passen, stelt Martin Jol. De momenteel clubloze oud-trainer van onder meer Ajax en The Spurs denkt echter dat de Londenaren al te laat zijn.

Van de Beek heeft zichzelf tijdens de Champions League-campagne van Ajax dermate in de etalage gezet dat zijn vraagprijs de hoogte in is gegaan. "Voor de winterstop stond hij er niet eens altijd in. Toen had je hem kunnen halen", vertelt Jol aan Football.London. "Nu heeft het geen zin meer, want Tottenham gaat nooit meer dan 55 miljoen euro betalen."

Wedden

Meer odds

De Champions League-finalist krijgt in Engeland vaak kritiek vanwege het behoudende transferbeleid, maar Jol vindt dit niet terecht. "Wie zou je moeten kopen in plaats van Danny Rose? Of Jan Vertonghen of Christian Eriksen of Kieran Trippier? Zou Mauricio Pochettino serieus denken dat hij een betere speler dan Dele Alli nodig heeft? En waar ga je een betere speler vinden dan Heung-Min Son? Of een betere back-up voor Harry Kane dan Fernando Llorente? Die kritiek is belachelijk."