De Wolf: 'Ik had de zaakjes goed voor elkaar, maar deze kans moest ik pakken'

De Wolf: 'Ik had de zaakjes goed voor elkaar, maar deze kans moest ik pakken'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 23:58ma 11-11-2019 om 23:58

John de Wolf geniet als assistent-trainer bij Feyenoord. De gewezen verdediger, die lang voor de Rotterdammers uitkwam, zit op de bank naast Dick Advocaat en kijkt met plezier naar hoe de trainer zijn ziel en zaligheid in de Rotterdamse club legt.

Advocaat probeert alles uit zijn ploeg te halen en dat straalt hij ook uit, ziet De Wolf. "De man is zo scherp, zo vitaal, zo bevlogen", vertelt hij aan tafel bij Pauw. "Dat is echt een voorbeeld en hij is ouder dan 70. Echt ongelofelijk wat hij doet."

Zelf ziet De Wolf zich als verbindingsstuk tussen de 'oude' Advocaat en de spelersgroep. "Ik probeer tussen de spelers en de trainer in te staan. Natuurlijk is het ook de bedoeling dat ik aanwijzingen geef tijdens trainingen, want je doet het met elkaar."

Als trainer bij de amateurs van GVVV en als analist bij FOX Sports had De Wolf zijn zaakjes goed voor elkaar. "Het was voor mij een hele mooie kans die onverwachts toch nog voorbij kwam. Ik had alles op de rit staan, maar als je 56 bent en zo'n kans krijgt moet je die gewoon pakken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws