Memphis reageert vanuit ziekenhuisbed: 'Jullie weten dat ik een leeuwenhart heb'

Memphis reageert vanuit ziekenhuisbed: 'Jullie weten dat ik een leeuwenhart heb'

21-12-2019 07:49
20

Memphis Depay heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst iets van zich laten horen na de operatie die hij in Italië heeft ondergaan aan zijn kruisband. De aanvalsleider van Olympique Lyon en Oranje geeft de moed nog niet op.

Voor de blessure van Memphis, een gescheurde kruisband, staat normaal gesproken minimaal zes maanden revalidatietijd. Dat zou betekenen dat het EK in gevaar komt voor de meest waardevolle speler van Oranje, maar zelf geeft Memphis de hoop nog niet op. 'Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle steun die ik heb ontvangen', schrijft hij.

'Jullie gebeden zijn zeker gehoord', vervolgt Memphis zijn statement. 'Ik zal er een poosje uit liggen, maar jullie weten allemaal dat ik een leeuwenhart heb. De timing van God is helaas niet te veranderen.'

Vrijdag is de aanvaller geopereerd in Rome, waar hij ook zal revalideren. Dat deed hij op aanraden van Kevin Strootman, die daar ook aan zijn knieproblemen werd geholpen. Door in Italië onder een gespecialiseerde dokter te revalideren hoopt Memphis het EK nog te halen.