Zoet: 'Het is klote dat je bij je debuut voor FC Utrecht drie goals tegenkrijgt'

Zoet: 'Het is klote dat je bij je debuut voor FC Utrecht drie goals tegenkrijgt'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 22:44vr 17-01-2020 om 22:44

Jeroen Zoet is persoonlijk niet blij met zijn debuut als keeper van FC Utrecht. De doelman speelde met zijn nieuwe ploeg vrijdagavond gelijk bij PEC Zwolle en Zoet kreeg drie treffers om de oren.

"Je staat hier als keeper niet met een lekker gevoel als je drie goals tegenkrijgt bij je debuut", zegt Zoet tegen FOX Sports. "Als je er zelf drie maakt hoor je gewoon te winnen in Zwolle."

Utrecht was beter, maar PEC kwam op voorsprong. "We kwamen goed terug, domineerden bijna de hele wedstrijd, kwamen op voorsprong, maar kwamen daarna in ondertal in de eigen zestien. Dat mag niet en dat weet iedereen. Het gevoel in de kleedkamer is goed, omdat we wel goed gespeeld hebben. Dat moeten we meenemen naar dinsdag (beker tegen FC Eindhoven, red.)."

Aan de 1-1 van Mike van Duinen ging defensief geklungel vooraf. "Ik coachte hem dat er een mannetje in z'n rug zat. Ik denk dat Mark een beetje twijfelde. Daar moet ik duidelijker in zijn en Mark moet die bal gewoon wegrossen. Dan komt-ie niet bij Mike. Het is klote dat je bij je debuut drie goals tegenkrijgt, maar ik heb veel goede dingen gezien. Ik denk dat wij een goede tweede seizoenshelft tegemoet gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws