Advocaat: 'Als ik stop bij Feyenoord, is het definitief. Ook geen bondscoach meer'

Advocaat: 'Als ik stop bij Feyenoord, is het definitief. Ook geen bondscoach meer'

29-02-2020 14:45
145

Dick Advocaat heeft van Feyenoord een 'lastige ploeg om tegen te spelen' gemaakt. De oefenmeester staat zondagmiddag in Eindhoven tegenover PSV en zal dan proberen om de ongeslagen reeks van twaalf wedstrijden voort te zetten.

Dat het spel van zijn ploeg beter kan weet Advocaat ook wel. "Dat lees ik vaak in de kranten en hoor ik ook op televisie", zegt De Kleine Generaal in een groot interview in het Algemeen Dagblad. "En dat klopt ook wel. Maar Feyenoord is gewoon een nare ploeg om tegen te spelen. We verliezen weinig en pakken volop punten. Dat is niet zomaar."

De uitwedstrijd in Eindhoven is een test voor Feyenoord. "Er is daar veel gebeurd, maar nog steeds heeft PSV een goede ploeg", duidt Advocaat de situatie. "Alleen hebben wij het gat wel gedicht. Omdat wij ook een goede ploeg hebben. Al moet het allemaal wel beter dan zaterdag tegen Fortuna Sittard."

Advocaat wil geen uitspraken doen over zijn toekomst bij Feyenoord, maar zegt wel wederom dat dit zijn laatste klus als trainer zal zijn. "Als ik stop bij Feyenoord, stop ik écht. Dan is het definitief. Ook geen bondscoach meer. Alleen op een eindtoernooi? Eh… Hahaha!"