Diemers: Wat mijn favoriete club is? Feyenoord. Ik had deze vraag verwacht

Diemers: "Wat mijn favoriete club is? Feyenoord. Ik had deze vraag verwacht"

19-06-2020 17:45 Laatste update: 18:17
100

Mark Diemers wil de afgelopen paar maanden achter zich laten. Hij leek naar FC Groningen te gaan, maar koos toch voor Feyenoord. Vanuit het Hoge Noorden klonk juist dat er een akkoord was met Diemers en Fortuna Sittard.

"Er is veel geschreven in de media. Ik heb me er buiten proberen te houden en me te focussen op mezelf", zegt Diemers tegen Feyenoord TV. "De rest heb ik m'n management laten doen. Het was vervelend. Er werd veel geschreven, ook veel onwaarheden. Dat gebeurt vaak in deze wereld. Ik ben blij dat ik hier ben en wil het achter me laten."

Diemers kreeg een jaar geleden in het programma De Buitenspelers van VTBL de vraag wat hij de mooiste club van Nederland vond. Hij beantwoordde die vraag met Ajax. "Wat mijn favoriete club is? Feyenoord. Ik had deze vraag verwacht", zei Diemers vrijdagmiddag in De Kuip tegen het Algemeen Dagblad. 

"We doen allemaal weleens domme dingen. Dat was een interview met allerlei vragen. Als de mensen mij dat kwalijk nemen, dan snap ik dat. Dan zal ik op het veld bewijzen dat ik bij Feyenoord hoor. Ik heb er heel veel zin in."