Drie namen genoemd voor opvolging Advocaat bij Feyenoord: 'Ik zeg Van Bommel'

Drie namen genoemd voor opvolging Advocaat bij Feyenoord: 'Ik zeg Van Bommel'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 21:08di 01-12-2020 om 21:08

Wim Kieft en Johan Derksen laten hun licht schijnen over de opvolger van Dick Advocaat bij Feyenoord. Kieft schuift Henk Fraser (Sparta) en Thomas Letsch (Vitesse) naar voren. Derksen noemt Mark van Bommel.

Dinsdag werd bekend dat Advocaat na dit seizoen stopt bij Feyenoord. "Ik denk dat Dick tot de conclusie gekomen is dat er ook volgend jaar geen geld is om het elftal te versterken", zegt Derksen bij SBS. "Dan blijft het vechten tegen de bierkaai, want aan het einde van je carrière wil je wat successen. Nu moet hij met middelmatig materiaal topprestaties leveren. Daar slaagt hij in, maar dat is niet vol te houden."

"Het wordt een hele klus om iemand te vinden. Dan kom je bij de bekende namen: Henk Fraser, of misschien die Duitser van Vitesse, Thomas Letsch. Die doet het nu goed", zegt Kieft.

"Ik zou Mark van Bommel een goede optie voor Feyenoord vinden. Ik vind het echt iemand voor Feyenoord en vind het nog steeds onterecht dat hij ontslagen is bij PSV", aldus Derksen. "Met een door John de Jong heel onevenwichtige selectie moest hij werken. Schmidt mocht meenemen wat hij wilde."

Derksen noemt ook Fraser. "De naam van Kuyt hoor je nu gelukkig niet meer, het zou heel naïef zijn om iemand zonder ervaring daar neer te zetten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor wie moet Feyenoord gaan?

Fraser
49%
Letsch
6%
Van Bommel
21%
Een ander
24%
(1823 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws