Ten Hag zet vraagtekens rondom vervroegde terugkeer Danilo bij Ajax

Ten Hag zet vraagtekens rondom vervroegde terugkeer Danilo bij Ajax

13-12-2020 08:41
70

Ajax-trainer Erik ten Hag sluit niet uit dat Danilo, die op dit moment een uitstekende indruk maakt bij FC Twente, in de winterstop terugkeert naar Amsterdam. De Braziliaan zou, mocht de situatie nijpend zijn, terug kunnen keren naar Ajax.

Ten Hag wordt na de wedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0) gevraagd naar de situatie van Danilo bij Twente. Ajax beschikt over de mogelijkheid om hem al in de winterstop terug te halen naar de Johan Cruijff Arena. Een dergelijke beslissing is echter nog niet aan de orde. "Daar hebben we nu nog niet over nagedacht", vertelt Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "We zijn het seizoen ingegaan met drie spitsen, daar hebben we vertrouwen in. We zullen zien wat voor besluiten we gaan nemen."

Antwoord geven op de vraag of Ajax daadwerkelijk gebruik gaat maken van die optie doet Ten Hag niet. "Dat zullen we gaan bekijken. Ik verwacht in de winter geen wijzigingen, maar in het voetbal kan alles snel veranderen", sluit hij af.

Na de wedstrijd tegen PEC gaf Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar aan er na dit seizoen een punt achter te zetten. Dat kwam als een verrassing voor Ten Hag, die niets anders dan lovende woorden over heeft voor zijn speler.