Perez maakt Bruma belachelijk: 'Dán heeft hij PSV echt in de maling genomen'

Perez maakt Bruma belachelijk: 'Dán heeft hij PSV echt in de maling genomen'

18-02-2021 19:03
12

Kenneth Perez is zéér benieuwd naar de verrichtingen van Armindo Bruma in de Europa League-confrontatie tussen Olympiakos en PSV. De Portugese aanvaller wordt door de Eindhovense club verhuurd aan de Grieken.

Perez is verrast dat Bruma in de basis staat tegen PSV. "Meestal staat een club toch niet toe als een speler tegen zijn broodheer kan spelen?", vraagt de Deense analist zich af in de ESPN-studio. Lachend: "Of heeft PSV erop aangedrongen dat hij moet spelen?"

Bruma maakte in zijn debuutseizoen bij PSV een bar slechte indruk op Perez. "Het zou wat zijn als hij nu opeens overzicht heeft, dan heeft hij PSV echt in de maling genomen. Het was sowieso wel bijzonder: Bruma is Portugees international, natuurlijk kun je dan voetballen. Maar hij heeft wel héél weinig laten zien. Hoofd naar beneden, best wel blind, geen overzicht, rennen..."

"Ik denk dat hij gewoon niet zo goed past in de Nederlandse competitie", aldus Perez. Bruma is door PSV één seizoen in Griekenland gestald. "Daar gaat het niet om tactiek, maar winnen, gaan met die banaan. Hij wil wel werken. Vanavond zal hij vast iets willen laten zien."