Koevermans lacht om wilde Pratto-verhalen: 'Je kunt er 100.000 euro naast zitten'

Koevermans lacht om wilde Pratto-verhalen: 'Je kunt er 100.000 euro naast zitten'

21-03-2021 10:38 Laatste update: 10:48
106

Feyenoord-directeur Mark Koevermans heeft nogmaals gereageerd op de kritiek over het binnenhalen van Lucas Pratto. De Argentijnse spits werd begin januari gehuurd van River Plate, maar komt in De Kuip nauwelijks aan spelen toe.

Koevermans heeft deze week een grootschalige campagne afgetrapt, waarin de Feyenoord-fans wordt gevraagd af te zien van compensatie voor de wedstrijden die ze niet hebben kunnen bezoeken. Criticasters wijzen naar de huurvergoeding en het salaris van Pratto, weet ook Koevermans. "Die vraag hebben we intern ook gekregen van medewerkers, extern ook van relaties en supporters", vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

Wedden

Meer odds

Eerder deze week liet hij al weten dat de ongelukkig uitgepakte transfer van Pratto 'geen heel dure les' is geweest. Her en der wordt beweerd dat Feyenoord acht ton kwijt is aan de Argentijnse spits, maar volgens Koevermans is daar dus geen sprake van. "Ik vind het wel grappig als ik dan bedragen hoor van sommige collega's van jullie. Dan denk ik: nou, je kan er honderdduizend euro's naast zitten. Hoeveel het dan in totaal is? Dat zeggen we natuurlijk nooit, maar de bedragen die genoemd worden, zijn wel heel erg dat ik denk: nou..."

Pratto speelde tot nu toe 240 minuten, verspreid over zes Eredivisie- en KNVB Beker-wedstrijden. El Oso kwam sinds 27 januari echter niet meer in actie.