VVV-aanvoerder komt met duidelijkheid: 'Ik draag de band met trots'

VVV-aanvoerder komt met duidelijkheid: 'Ik draag de band met trots'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 17:54wo 04-08-2021 om 17:54

Danny Post, aanvoerder van VVV-Venlo, heeft ontzettend goed nieuws voor de aanhangers van de Limburgse club. De 32-jarige middenvelder heeft na lang twijfelen besloten om de club trouw te blijven.

Post twijfelde na de degradatie van VVV in het afgelopen seizoen openlijk over zijn toekomst bij de club. De middenvelder heeft echter besloten om zich aan zijn contract te houden en zal ook komend seizoen, in de Keuken Kampioen Divisie, het shirt van VVV gaan dragen. "VVV-Venlo zit in mijn hart. Daarom blijf ik ook komend seizoen jullie aanvoerder en draag ik de band met trots", laat hij weten via de officiële kanalen van de club.

De in Amsterdam geboren controleur begint dit seizoen aan zijn negende jaar in Venlose dienst. Tot op heden speelde Post al 242 wedstrijden in het shirt van VVV waarin hij elf keer doel trof. De middenvelder beschikt in Venlo over een contract tot 1 juli 2022.

VVV eindigde het afgelopen seizoen als zeventiende in de Eredivisie. Daardoor degradeerde de ploeg van trainer Jos Luhukay per direct naar het tweede niveau van Nederland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws