'Zaakwaarnemer Ronaldo in gesprek met Juventus over transfer naar City'

'Zaakwaarnemer Ronaldo in gesprek met Juventus over transfer naar City'

26-08-2021 16:44 Laatste update: 17:14
44

Jorge Mendes, zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, heeft donderdagmiddag gesproken met Juventus over een transfer naar Manchester City. Tot een overeenkomst is het nog niet gekomen, maar beide partijen hebben uitgesproken wat ze willen.

Dat melden Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia. Het medium meldt dat Mendes er nog niet in geslaagd is om een deal op tafel te krijgen. Wel is duidelijk dat Juventus 25 tot 30 miljoen verlangt voor Ronaldo en dat de club zijn sterspeler wil verkopen. Ook is inmiddels duidelijk dat Ronaldo zelf wil vertrekken uit Turijn. Dat laatste werd eerder deze week nog stellig tegengesproken door Juventus zelf.

Donderdag gaat het in ieder geval niet meer tot een overeenkomst komen. Sky Sports meldt dat er donderdag geen verdere afspraken gemaakt zijn om de transfer van Ronaldo naar Engeland rond te maken. Mocht City de 36-jarige Ronaldo nog willen presenteren deze transferperiode, dan is haast geboden. De club heeft tot aankomende dinsdag 23.59 de tijd om de transfer daadwerkelijk te realiseren.