Henderson gezien als ideale Ajax-leider: 'Hij zou de oplossing zijn'

13 januari - 13:18
27

Ajax lijkt in een slag verwikkeld met Juventus om de handtekening van Jordan Henderson. In #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, wordt er getwijfeld hoe graag de 33-jarige Engelsman in de Johan Cruijff Arena aan de slag wil, maar over zijn kwaliteiten zijn geen vraagtekens.

Op de vraag of Henderson de oplossing is voor het Ajax-middenveld, is het antwoord van Kaj Ramsteijn glashelder. "Ja, zeker. Die zou met twee vingers in de neus de lijnen uitzetten op het middenveld", stelt de voormalig Feyenoord-verdediger in #DoneDeal. "Honderd procent", vult adjunct-hoofdredacteur Ruben Winkels aan. "We hebben het wel over een speler die een halfjaar geleden nog aanvoerder was bij één van de beste clubs ter wereld."

Wedden

Meer odds

Ramsteijn denkt dat de spelers van Ajax zich kunnen optrekken aan het Liverpool-icoon, die ongelukkig is in Saudi-Arabië en daarom wil vertrekken bij Al Ettifaq. Fabrizio Romano noemde de Amsterdammers 'favoriet' in de strijd om de ervaren middenvelder, maar in Italië klinken hardnekkige geluiden over een naderend akkoord met Juventus.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!