'Feyenoord komt in zoektocht Koevermans-opvolger uit bij La Galaxy-directeur'

'Feyenoord komt in zoektocht Koevermans-opvolger uit bij La Galaxy-directeur'

31-10-2021 22:31 Laatste update: 22:45
83

Feyenoord wil zijn nieuwe algemeen directeur gaan oppikken bij LA Galaxy. Dat meldt De Telegraaf zondagavond. Feyenoord hoopt de Nederlandse Dennis te Kloese te strikken als opvolger van Mark Koevermans. De Rotterdammers zijn echter niet de enige partij die interesse heeft.

De Stadionclub heeft inmiddels de eerste gesprekken gevoerd met de general manager van LA Galaxy. Feyenoord is echter nog niet akkoord met Te Kloese. De nummer vier van de Eredivisie volgt de Nederlander al langer vanwege zijn grote netwerk in landen waar Ajax en PSV regelmatig spelers oppikken. Te Kloese was in het verleden onder meer de directeur van de Mexicaanse voetbalbond.

Te Kloese staat echter ook op de radar bij andere club in de Major League Soccer. Houston Dynamo FC heeft al langer interesse in de directeur. Bij LA Galaxy heeft Te Kloese een contract tot het einde van dit kalenderjaar. Fans van de club denken dat hij niet wil verlengen om naar Houston Dynamo te kunnen gaan, zo klinkt het.

Eerder kreeg Te Kloese al aanbiedingen uit Europa. Die wees hij echter af, omdat hij zijn droombaan bij LA Galaxy niet wilde opgeven. Te Kloese is nog altijd erg gelukkig in de Verenigde Staten.

2,5 jaar gelden wist Te Kloese Zlatan Ibrahimovic naar LA Galaxy te halen. In het verleden was hij werkzaam bij sc Heerenveen en Ajax als coach. In Mexico begon Te Kloese aan zijn loopbaan als directeur.