Ajax-speeldagen zijn bekend: return tegen Benfica op dinsdag voor de Klassieker

Ajax-speeldagen zijn bekend: return tegen Benfica op dinsdag voor de Klassieker

13-12-2021 18:29 Laatste update: 18:42
33

Na de loting is ook het speelschema voor de achtste finales van de Champions League bekend. Ajax weet dus op welke dagen het tegen Benfica zal moeten spelen.

Na een roerige loting-dag, waarop twee keer geloot moest worden voor de achtste finales van het miljardenbal, kwam uiteindelijk Benfica uit de koker voor de Amsterdammers. Op woensdag 23 februari reist de ploeg van trainer Erik ten Hag af naar Portugal om het in Estádio da Luz op te nemen tegen O Glorioso.

Op dinsdag 15 maart, een kleine drie weken later dus, komen Jan Vertonghen en de zijnen dan op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De aanvangsttijdstippen zijn nog niet bekend gemaakt, maar normaal gesproken zullen alle Champions League-wedstrijden om 21.00 uur Nederlandse tijd beginnen.

De wedstrijd in Portugal zit voor Ajax tussen de uitduels bij Willem II en Go Ahead Eagles in. Het is nog niet duidelijk op welke dag die competitiewedstrijden gespeeld zullen worden, maar zeker is dus wel dat de formatie van trainer Erik ten Hag drie keer op rij uit speelt. De return vindt plaats in de week van De Klassieker: op 20 maart is het in de Arena Ajax – Feyenoord.